کد خبر 176310
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۴
به گزارش مشرق، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

خط و نشان افراطيون براي نامزدهاي اصلاح طلب

روزنامه وابسته به يكي از مديران دفتر خاتمي در دوران رياست جمهوري وي براي برخي نامزدهاي احتمالي اصلاح طلب تعيين تكليف كرد.
روزنامه زنجيره اي بهار كه مدت ها در توقيف به سر مي برد، مجددا با مديرمسئولي سعيد پورعزيزي منتشر مي شود. پورعزيزي مديركل اطلاعات و اخبار دفتر رياست جمهوري در دوران خاتمي بود. «بهار» ضمن اشاره به برخي از جمع بندي هاي مشترك موسوي خوئيني ها و خاتمي نوشت: ليست اعلام كانديداتوري چهره هايي چون عارف، جهانگيري، مهرعليزاده، نجفي و... از سوي شوراي هماهنگي اصلاحات كه قرار است در دي ماه همايشي را برگزار كند با فضاي حاكم كنوني كاملا مبهم و بنا به گفته برخي از اعضاي اين شورا حتي منتفي است گرچه شايد برخي از اين افراد به صورت مستقل وارد انتخابات شوند كه البته با هشدارهايي كه نسبت به شكست سنگين خود به دليل عدم حمايت بدنه اصلي اصلاحات از آنها و همچنين نداشتن توان مالي و پتانسيل بسيج اجتماعي براي تبليغات، حتي از سوي دوستان و اعضاي خانواده هاي خود نيز به شدت زير فشار هستند تا به صورت مستقل كانديدا نشوند(!)
در همين سايت اينترنتي كلمه (وابسته به اردشير اميرارجمند و شوراي هماهنگي سبز) در دو گزارش مدعي شد: نهادهاي امنيتي از تصميم محمدرضا عارف براي حضور در انتخابات حمايت مي كنند. كلمه افزود: عارف كه پيش از اين در پي رايزني با افراد مختلف و مشاهده نتايج افكارسنجي ها به ويژه در سطح دانشگاه ها و بين دانشگاهيان از نامزدي در انتخابات رياست جمهوري آينده منصرف شده بود، بارديگر، به دلايلي كه هنوز مشخص نيست، در تصميم خود تجديدنظر كرده و تصميم قطعي به شركت در انتخابات گرفته است.
كلمه مدعي شد: روزنامه بهار هم كه به تازگي پس از رفع توقيف، انتشار خود را از سر گرفته است، قرار است تريبون تبليغاتي دكتر عارف در ماههاي منتهي به انتخابات فعاليت كند و به اين منظور كمك هايي هم از ايشان دريافت كرده است.
اين گزارش مي افزايد: در همين حال نهادهاي امنيتي هم تلاش هاي گسترده اي را براي تشكيل جبهه اي در حمايت از وي آغاز كرده اند. احضار برخي چهره هاي اصلاح طلب به نهادهاي امنيتي و نظامي براي توجيه انتخاباتي، كه هفته گذشته در اين خبر كلمه به آن اشاره شد، براي همين منظور قابل ارزيابي است(!)
كلمه افزود: برخي منابع گفته اند تمايل محمدرضا عارف بر آن است كه به عنوان چهره مستقل وارد انتخابات شود، نه نامزد اصلاح طلبان؛ و فعالان اصلاح طلب نيز از اين رويكرد استقبال كرده اند. اما به نظر مي رسد برخي نهادها تاكيد دارند كه كانديداتوري احتمالي وي را به عنوان حضور اصلاح طلبان در رقابت انتخاباتي معرفي و تبليغ كنند. براساس گزارش هاي مختلف، ظاهرا رايزني برخي حاميان عارف براي جلب حمايت سيدمحمد خاتمي هم بي نتيجه مانده و رئيس جمهور اصلاح طلب سابق تاكيد كرده كه رويه آقاي عارف را نادرست مي داند و معتقد است هم ارزيابي سياسي ايشان اشتباه است و هم ارزيابي انتخاباتي وي.
        

توصيه مرحوم ناپلئون به اپوزيسيون مجازي!

يك عضو بازداشت شده فتنه مي گويد فتنه گران به فضاي مجازي خو كرده و دچار دورويي و عافيت طلبي شده اند.
«مجيد-د» در نامه اي كه توسط سايت هاي ضدانقلاب منتشر شده مي نويسد: شايد من تا حدودي ايزوله شده باشم و بهتر است مطلبم به نقد كشيده شود، البته اگر خواننده اي داشت! چندي است صحبت از فيس بوك آن قدر پررنگ و لعاب شده كه كمتر كسي است كه از آن چيزي نشنيده باشد. دوستي مي گفت اكنون در زماني هستيم كه خبررساني بر ضدّ خودش عمل مي كند. چرا؟! آن زمان كه فيس بوكي نبود و وبلاگ و انواع شبكه هاي ماهواره اي و اينترنتي، چون همه در انتظار خبر بودند اگر شب نامه اي به دستشان مي رسيد با ولع از اول تا آخرش را مي خواندند و اگر مي توانستند به ديگري هم مي دادند. اما حالا از بس كه حجم اخبار بالاست آن دقت و حرص وجود ندارد و هر يك از ما از كنار خبر و اتفاقي به سادگي مي گذريم. اين است كه حالا شده ضد خود.
وي اضافه مي كند؛ دنياي مجازي آفتي ديگر هم دارد؛ دورويي. من پشت كامپيوتر مي نشينم. هرچه مي خواهم مي گويم و مي نويسم با نامي غيرواقعي. ترس ردگيري و شناسايي ندارم. پس هر چه از ذهنم مي گذرد بر زبان مي آورم بدون آنكه نگران تبعاتش باشم. تندترين موضع ها را نسبت به مسائل مختلف مي گيرم و راديكال ترين اقدامات را پيشنهاد مي كنم. در صورتي كه هيچ كدام از اين اقدامات پيشنهاديم را انجام ندهم، كسي مورد بازخواستم قرار نمي دهد كه چرا خود گفتي و نكردي، نايستادي، در رفتي!؟ و مي توانم فردا طلبكارانه بيايم و بقيه را به باد انتقاد بگيرم كه شما ترسوييد، شما خائنيد و هزار و يك انگ و توهين بار ديگران كنم. مرا كه كسي نمي شناسد، پس بر من واقعي ام هيچ خدشه اي وارد نمي شود و من مجازي ام هر روز بزرگ تر و بزرگ تر مي شود مثل حباب. ناپلئون مي گويد- نقل به مضمون- چيزي را بگو كه بتواني بنويسي، چيزي را بنويس كه بتواني امضاء كني، و چيزي را امضا كن كه بتواني عمل كني. دقيقا عكس دنياي مجازي. مي گويي و مي نويسي بدون اينكه امضاء و يا عمل كني. فاجعه از اينجا آغاز مي شود و با حرف ها و موضع گيري هايم شرايط را راديكال مي كنم و بسته، و كساني كه در ميدان هستند را به مخمصه مي اندازم و مورد هجمه و بالطبع ضرب امنيتي اطلاعاتي قرار مي دهم و بخشي از نيرو به دست من به هدر مي رود.
وي تصريح كرد: در اين دنياي مجازي نيروهاي نفوذي زيادند و به نقل از فرمانده جنگ سايبري بيش از هفت هزار نفر نيرو در فضاي مجازي فعالند. ما خودمان را با من مجازي سرگرم كرده ايم يا سرگرممان كرده اند.
        

اين انفجار اتمي مجاز و آن نمودار كامپيوتري وحشت انگيز!

دولت آمريكا آخرين آزمايش هسته اي خود را با قيد «محدود» بودن آن توجيه كرد.
وزارت انرژي آمريكا اخيراً اذعان كرد آزمايش اتمي محدودي را در پايگاهي زيرزميني در صحراي نوادا به منظور گردآوري داده هاي علمي انجام داده است. اين وزارت در توجيه آزمايش اتمي ادعا كرد؛ انفجار مذكور اطلاعات مهمي درباره ايمني و كارآمدي سلاح هاي هسته اي به دست مي دهد.
وزارت انرژي آمريكا همچنين ادعا كرده كه اين آزمايش ساب كريتيكال بود كه در آن انفجار هسته اي رخ نمي دهد و به همين دليل ناقض پيمان منع جامع آزمايش هاي هسته اي نيست.
به گزارش خبرگزاري فرانسه اين بيست وهفتمين آزمايش هسته اي «ساب كريتيكال» آمريكا بوده است. آخرين آزمايش ها از اين نوع در فوريه سال 2011 انجام شده بود.
ايالات متحده سال 1992آزمايش هاي هسته اي زيرزميني خود را متوقف كرد. تا آن هنگام بنا بر آمار سازمان ملل، ايالات متحده 1032 آزمايش زيرزميني هسته اي انجام داد.
كازومي ماتسوئي، شهردار هيروشيما، در واكنش به آزمايش اتمي آمريكا گفته است: من در شگفتم كه چرا رئيس جمهور اوباما كه گفته به دنبال جهان بدون سلاح هسته اي است، چنين آزمايشي انجام داده است.
هيروتامي يامادا، دبيركل 81 ساله شوراي بازماندگان بمب اتمي ناكازاكي نيز گفت: باعث نااميدي است كه ايالات متحده نمي تواند درك كند كه بازماندگان بمب اتمي چه احساسي دارند، به رغم اعتراض هاي متعدد ما.
توجيهات بي پايه آمريكا براي استمرار آزمايش هاي اتمي و مجاز وانمود كردن آن در حالي است كه 10 روز پيش خبرگزاري آمريكايي آسوشيتدپرس با انتشار نموداري كه مدعي بود از سوي يك مقام ناشناس يك كشور ناشناس در اختيارش قرار گرفته است ادعا كرد: ايران با شبيه سازي كامپيوتري انفجار يك بمب اتمي در تلاش است تا بمب اتمي توليد كند كه قدرت تخريبش سه برابر بمب اتمي است كه در جريان جنگ جهاني دوم شهر هيروشيماي ژاپن را نابود كرد. البته همان زمان روزنامه گاردين ادعاي اين خبرگزاري را پوچ و بي اساس خواند و نوشت: اين نمودار كه بسيار ابتدايي تر از نمودار ارائه شده از سوي بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم اسرائيل در مجمع عمومي سازمان ملل متحد درباره فعاليت هاي هسته اي ايران است، داراي نوشته هاي فارسي و انگليسي هم است. از سوي ديگر چه دليل منطقي وجود دارد كه ايراني ها اسناد محرمانه خودشان را به زبان انگليسي طبقه بندي كنند.
اما نكته مهم تر، اشاره به اين واقعيت است كه آمريكايي ها از يك سو آزمايشات واقعي اتمي در صحراي نوادا را امري عادي و مجاز وانمود مي كنند اما در مقابل با جعل يك نمودار كامپيوتري و انتساب آن به ايران، اين ادعا را پيش مي كشند كه ايران «قصد دارد» نحوه يك آزمايش اتمي را «شبيه سازي كامپيوتري كند» و «قدرت تخريب اين بمب كامپيوتري [!] سه برابر قدرت تخريب بمب اتمي است كه در هيروشيما منفجر شد»!!به عبارت ديگر در همين جنجال كامپيوتري نيز براي ارعاب مخاطبان، استناد به قدرت ويرانگر بمبي مي شود كه خود آمريكايي ها در هيروشيما و ناكازاكي ژاپن منفجر كرده و چند صد هزار نفر را در چند ثانيه جزغاله كرده اند. وقاحت پررويي بيشتر از اين؟!
        
مشاور كروبي: خاتمي از همه بدلي تر است

مشاور متواري كروبي اعلام كرد اصلاح طلبان دچار توهم شديد و كودكانه شده اند.
مجتبي واحدي مواضع حزب مشاركت را توهم دردساز توصيف كرده و نوشت: گويا ميزان سنجش اصلاح طلبي در اختيار يك حزب است و همين حزب حق دارد يك روز احتمال شركت گروهي از اصلاح طلبان سابق در انتخابات آتي را ناشي از تلاش حاكميت براي انحراف در جبهه اصلاحات و سازماندهي گروههاي «بدلي» بداند و روز ديگر در برابر شركت مخفيانه و عهدشكنانه پدر معنوي همان حزب در انتخابات مجلس سكوت نمايد. ده ماه پيش و عليرغم اجماع افتخارآميز اصلاح طلبان بر عدم مشاركت در انتخابات، سيدمحمد خاتمي رأي باطله خود را به صندوقي در يك روستاي دورافتاده در دماوند انداخت در حالي كه نزديك ترين ياران خاتمي- از جمله شيخ عبداله نوري- مدعي بودند موضع او حتي در آخرين روزهاي قبل از نمايش انتخاباتي حكومت، عدم شركت در انتخابات بوده است. در آن روزها، حس آزاديخواهي و احترام به اختلاف ديدگاهها در ميان گروهي از حاميان خاتمي فوران كرد. آنها معترضان به شركت خاتمي در انتخابات را متهم مي كردند كه حقوق شخصي او را نقض كرده اند. جبهه مشاركت و اكثريت اعضاي سرشناس آن حاضر نشدند تك روي خاتمي كه موجب اختلاف افكني در ميان اصلاح طلبان شد را محكوم نمايند. اما امروز همان حزب و برخي اعضاي سرشناس آن، با ابتلا به بليه «خودمحوربيني»، تيغ نظارت استصوابي در دست گرفته اند و هر كه را كه بدون هماهنگي با گروهي خاص از اصلاح طلبان به فكر شركت در انتخابات باشد، «بدلي» مي نامند و از جبهه اصلاحات اخراج مي نمايند.
وي ادامه مي دهد: خود محوربيني، تنها اشكالي نيست كه در بيانيه جديد جبهه مشاركت به چشم مي خورد. در اين بيانيه يك «توهم دردسرساز» نيز وجود دارد. جان مايه اين بيانيه اظهار نگراني از ظهور گروهي فريب كار در فضاي سياسي ايران است.
ظاهرا اين گروه خطرناك از طرف حاكميت مأموريت دارند با جعل عنوان اصلاح طلبي، مردم را بفريبند و نهايتا اقشار فريب خورده را به انجام همان كاري در خرداد 92 تشويق كنند كه در اسفند 90 در دماوند انجام شد. در واقع صادركنندگان بيانيه و هم فكران ايشان دچار اين توهم شده اند كه اكثر ايرانيان به «واژه اصلاح طلبي» ارادتي پايان ناپذير دارند و اگر گروهي موفق شود خود را با اين عنوان در جامعه معرفي كند مردم شيدا و عاشق، به دنبال آن گروه خواهند رفت. لابد حاكميت هم كه به اين «شيدايي ابدي» پي برده، تصميم گرفته عده اي را به عنوان اصلاح طلب معرفي كند تا مردم به عشق آنها به صندوق هاي رأي هجوم بياورند. واحدي خاطر نشان كرد: همين توهم در انتخابات دوره دوم شوراهاي شهر و روستا كه در زمستان 1381 برگزار شد گرفتاري هاي فراواني براي اصلاح طلبان به وجود آورد و راه بازگشت اقتدارگرايان به مناصب انتخابي را هموار نمود. انتخابات دور دوم شوراهاي شهر و روستا توسط وزارت كشور دولت خاتمي برگزار و ناظر آن انتخابات هم نمايندگان اصلاح طلب مجلس ششم بودند. احزاب حاكم جبهه اصلاحات در آن روز دچار همين توهم بودند آنان تصور مي كردند هر كس با تابلوي اصلاح طلبي وارد عرصه انتخابات شود مردم براي نوشتن نام او بر روي برگه رأي، سر از پا نخواهند شناخت و ناكارآمدي ها و بي مسئوليت هاي دوره حاكميت ايشان را ناديده مي گيرند. همين توهم كودكانه، موجب بي توجهي به خواسته هاي عادي و توقعات اوليه مردم تهران از شهرداري و شوراي شهر شد. درگيري هاي رنج آور و فرصت سوز اعضاي اصلاح طلب شوراي شهر تهران و تصميم نابخردانه وزارت كشور دولت خاتمي در انحلال اولين شوراي شهر تهران، موجب سرخوردگي همان مردمي شد كه از دوم خرداد 76 تا هجدهم خرداد 80 در چهار انتخابات متوالي، اكثريت كرسي هاي مناصب انتخابي را به اصلاح طلبان سپرده بودند.
مشاور كروبي مي افزايد: لذا گروهي از آنها در شوراي شهر تهران بدون توجه به مصالح و نيازهاي مردم هر روز بيش از گذشته، درگيري هاي دروني را علني ساختند و گروهي ديگر به حمايت از شهردار بي كفايت تهران پرداختند كه تنها مزيت او، شراكت تجاري با برادر يكي از اصلاح طلبان عاليرتبه بود و البته با تعدادي از اصلاح طلبان با نفوذ هم روابط محكم و ناگسستني داشت. حمايت دولتي از شهردار تهران تا جايي پيش رفت كه وزارت كشور دولت خاتمي، دستور انحلال شوراي شهر را صادر نمود تا نخستين تجربه شوراي شهر در تهران به شكست بينجامد. دولت خاتمي در حالي به حمايت از شهردار تهران، شوراي شهر را منحل كرد كه مجلس اصلاحات گزارش مفصلي از تخلفات و بي كفايتي هاي شهردار تهيه و براي رسيدگي به قوه قضائيه فرستاده بود.
واحدي شكست اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هفتم را نشانه سقوط اجتماعي اصلاح طلبان دانسته و نوشت: وزارت كشور خاتمي در آن انتخابات آراي تاج زاده را 66196 رأي (كمتر از يك و نيم درصد واجدان شرايط رأي) اعلام كرد تا مشخص شود احساس دلبستگي نامحدود مردم به «عنوان اصلاح طلبي» توهمي بيش نيست. اكنون با گذشت يك دهه، ظاهرا همان توهم بار ديگر سراغ گروهي از اصلاح طلبان آمده كه پر سروصداترين بخش اصلاح طلبان هم هستند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: نگارنده پيشاپيش خود را براي دريافت پيام هاي كنايه آميز و حتي تخريب هايي كه متخصصان جنگ رواني در جبهه اصلاحات براي همه منتقدان تدارك مي بينند آماده كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس